Bemutatón az Assassin's Creed Unity

Az új generációs konzolok érkezésével kétséges volt, hogy az Assassins's Creed sorozat következő részei vajon megjelennek-e majd a régebbi gépekre. A félelmek nem voltak alaptalanok, ugyanis az első bejelentések már arról szóltak, hogy a Unity alcímmel ellátott új epizód kizárólag Xbox One, PlayStation 4 platformokra, valamint PC-re érkezik.

Természetesen a készítők később előhozakodtak az Assassin's Creed: Rogue játékkal, amely kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik meg a PC mellett, de a Unity ettől függetlenül az új konzolok kiváltsága marad. A Unity PC-s kiadása néhány érdekes effektet fog tartalmazni, ezek közül is a TXAA-t csak az NVIDIA videokártyák tulajdonosai tudják majd aktiválni. A PC-s lehetőségekről megosztottak a fejlesztők egy új előzetest.

Konzolon a HBAO+-t és a PCSS-t egy speciális SSDO, illetve CHS helyettesíti, amelyek nagyjából ugyanarra jók, csak más minőségben, illetve a tesszellálás is különbözni fog a PC-s verziótól, amire az eltérő modellek miatt lesz szükség.

Azóta történt

Előzmények