Belső nézetes, túlélő-horror játék lesz az Agony

Az idén alapított Madmind Studios olyan veterán fejlesztőket egyesít, akik többek között a The Witcher 3-on, a The Divisionön, vagy az Enemy Fronton is dolgoztak. Első játékuk az Agony címet kapta, ebben egy meggyötört lélekkel kell a pokol minden bugyrát bejárnunk majd.

A belső nézetes horror-játék PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re érkezik, de csak valamikor jövőre lesz esedékes a premier napja.

Azóta történt

Előzmények

  • Doom teszt (Xbox One)

    Pokoljárás a Marson, avagy a démonok ismét visszatértek, és csak mi állíthatjuk meg őket. Vajon az új Doom visszahozza az 1993-ban indult sorozat varázsát? Megérte 12 hosszú éven át várakozni?

  • SOMA teszt (PC, PS4)

    Mesterien variált suspense, fordulatok és fejtörők – a Soma az intelligens sci-horror játékok legjavát nyújtja, méghozzá kiváló audiovizuális körítéssel és nem kevés félelemérzettel a sötét, barátságtalan folyosókon.

  • Kholat teszt

    Az Urál-hegység hófödte tájain játszódó nyomozó/túlélő horror fejlett grafikával, magyar felirattal és kiváló narrációval, ámde igencsak minimalista interfésszel és egy idő után unalmassá váló játékmenettel rendelkezik.