Bejelentették az ELEX-et, amely egy scifi-fantasy RPG-nek készül

Néhány napja egy visszaszámláló jelent meg a Nordic Games egyik weboldalán, amely szerint a határidő lejárta után bejelentik új játékukat. Miután a megadott időpont elérkezett leleplezték az ELEX-et, amely a Piranha Byte és a Nordic Games közös projectjeként készül majd el valamikor jövőre.

A játékról egyelőre túl sokat nem lehet tudni, sajnos a bejelentés mellé trailert nem kaptak a kíváncsiskodók. Annyi bizonyos, hogy az ELEX egy globális katasztrófa után játszódó RPG-nek készül, és a tervek szerint a fantasy és a scifi elemek megfelelő arányban fognak majd benne keveredni. A megjelenés PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re várható, de csak valamikor 2016-ban. Remélhetőleg hamarosan újabb információk érkeznek majd a játékról.

Azóta történt

Előzmények

  • The Witcher 3: Wild Hunt teszt

    Ríviai Geralt kalandjai egyelőre lezárulnak a Witcher harmadik epizódjával, de ez megbocsátható, hiszen az utolsó rész nagyon jól sikerült, elképesztően hosszú és tartalmas játékmenetet kínál.

  • Implosion - Never Lose Hope bemutató (iOS, Android)

    Nagyszabású sci-fi akciójáték az Implosion, amely azt hivatott bizonyítani, hogy igenis készülhet komoly cím érintőképernyőre is.

  • Fistful of Frags teszt

    A crossplatform játék a régi LAN-partik hangulatát hozza el, ingyenesen tölthető le, mégis korrekt grafika, jó játékmenet és izgalmas csaták jellemzik.