Bejelentették a Resident Evil: Revelations 2. részét

A Sony játékokkal foglalkozó divíziója számára E3 mellett a Tokyo Game Show az év egyik legfontosabb rendezvénye. Minden bizonnyal ismét több remekmű bejelentése várható a két hét múlva kezdődő eseményen, azonban a japán vállalat úgy döntött, hogy pár címet már korábban leleplez a hétvégén bemutatott előadás során. Az előzetesek közül az új Resident Evil játék megjelenése volt az egyik legváratlanabb, ugyanis nem a 7. epizódról hullott le a lepel, hanem a 2012-ben megjelent Revelations folytatásáról.

Az első rész eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg még 2012-ben, ami egy évvel később asztali konzolokra és PC-re is megvásárolható lett. A folytatásról túl sok mindent nem tudunk, ugyanis a fejlesztés még nagyon korai szakaszban van. Annyi bizonyos, hogy bár folytatásról van szó, a rajongók teljesen új történetszálat kapnak eddig ismeretlen szereplőkkel. A tervezett megjelenés 2015-ben várható, a készítők pedig a jövő hét folyamán jelentkeznek új információkkal.

Előzmények

  • Érkezik a Resident Evil Revelations 2?

    Bár hivatalos bejelentés még nem történt, most az Xbox.com-ra sikerült feltölteni egy Resident Evil: Revelations 2 dobozképet, amely enyhén árulkodónak tűnik.