Battlefield Hardline: mocskos zsaruk

Nagyjából körvonalazódni látszik a Battlefield Hardline sztorija, amelyet az eddigi részekkel ellentétben az egyik fő prioritásnak jelöltek ki a fejlesztés során. A történetet Wendy Calhoun, a Törvény embere társproducere felügyeli és a színészekre is nagy hangsúlyt fektettek. Eugene Byrd (Dr. Csont), Kelly Hu (Arrow), Benito Martinez (Kemény zsaruk) és Mark Rolston (A tégla) adják a főbb karakterek hangjait, akiket most egy profi, Bill Johnson (Az elnök emberei) dirigál majd.

Battlefield Hardline sztori részletek

A dráma fókuszában két, nem éppen gáncstalan lovagnak kikiáltható zsaru áll, akiket konkurenseik (gyaníthatóan korrupt kollégák) bűnügybe kevernek. Hőseink egy börtönbe kerülnek, ahol már várnak rájuk: Roark, a hírhedt gazember ugyanis zsebében tartja az egész intézményt és alig várja, hogy megköszönhesse régi ismerőseinek azt a rengeteg szeretetet és törődést, amelyet tőlük kapott. Ahhoz, hogy hőseink tisztára moshassák a nevüket, először meg kell lógniuk a börtönből, majd nyomukban a szervekkel és Roark embereivel tisztázniuk kell magukat, mielőtt túl késő volna. Az ígéretek szerint a sztoriban nem lesznek egyértelműen jó és gonosz figurák, drámát, vért, és könnyeket ígérnek a leendő vásárlóknak.

Azóta történt

  • Gamescom 2014: Battlefield: Hardline multi

    Új játékmódot fedtek fel a jövőre halasztott Battlefield folytatásból, a Hardline-ból, amelyben a rendőrök mindent megtesznek majd, hogy ártatlan túszokat szabadítsanak ki.

Előzmények