Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam (Update: Részletek)

UPDATE: Időközben befutott pár friss információ is, melyekből kiderül, hogy a Vietnam című kiegészítő valójában csak egy multiplayer DLC lesz, ami nem tartalmaz új kampányt, mindössze csak négy új pályát, 15 új fegyvert, hat járművet, és pár új achievementet kapunk, persze ezeket korhű minőségben, ahogyan a Vietnami háborúban is voltak.

A TGS-en a DICE produkciós menedzsere, Kevin O’Leary mutatta be a Battlefield: Bad Company 2 új kiegészítőjét, ami a Vietnam címet viseli, és a nevéből adódóan a modern korból visszautazunk egészen a Vietnami háború idejébe.

A kiegészítő tartalmazni fogja az Onslaught Mode nevű négyszemélyes kooperatív játékmódot is, amit eddig csak a konzoltulajdonosok kaptak meg egy DLC formájában. Ezenkívül lesznek benne VIP pályacsomagok, új fegyverek, járművek és minden egyéb. Kevin O’Leary elmondása szerint, bár a kiegészítőben mindent a Vietnami háború során használt eszközökre cseréltek, attól még ugyanazt az élményt élhetik át a játékosok, mintha csak a Bad Company 2-vel játszanának.

Akkor hát nézzük a videót, az úriember több dolgot is elárul a bemutató során, aki kíváncsi a részletekre, az interjúból megtudhatja. Mellette sok gameplay jelenetet is láthatunk az Onslaught Mode bemutatóján, melyben különféle harceszközöket is vezetnek. Lássuk:

A Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam című kiegészítő PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra érkezik, pontos dátumot és várható árat még nem közöltek, egyedül annyit tudni, amennyit az úriember az interjú végén elárul, hogy valamikor az idei tél vége felé várható a játék.

Azóta történt

Előzmények