Az új játék sikerétől függ a Thief sorozat jövője

A Thief producere, Stephane Roy elmondása szerint, ha az új játék nem tetszik majd a rajongóknak, akkor senki ne várjon további részeket, viszont azt is hozzátette, hogy a fejlesztőcsapat szeretné, ha a jövőben is készíthetnének újabb játékokat a Thief világában.

"Ha az embereknek nem fog tetszeni a Thief kétlem, hogy készítenénk újabb részeket. Nem szeretném, ha újra 10 év telne el a megjelenések között. Biztos vagyok abban, hogy tudunk majd a jövőben is dolgozni a sorozaton, de ennek érdekében az új résznek sikeresnek kell lennie" - mondta el Stephane Roy a játék producere.

"Az, hogy felélesztjük a sorozatot, nem egy rövid távú folyamat, ezért meg kellett győződnünk arról, hogy minden szükséges eszköz és technológia a rendelkezésünkre áll, hogy egy kiváló játékmenetet alkossunk meg" - tette hozzá Roy.

Hogy sikeres lesz e a sorozat, avagy nem, azt még egyelőre nem tudjuk, de az biztos, hogy ez leginkább a fejlesztőkön áll vagy bukik, de ha hinni lehet az eddigi nyilatkozatoknak, akkor nincs miért aggódni. A Thief megjelenése 2014-ben esedékes, PC-re és következő generációs konzolokra.

Azóta történt

Előzmények