Az E3-on bejelentik a Gears of War kollekciót?

Az elmúlt hónapokban többször is felröppent a hír, miszerint a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonlóan az Xbox másik híres játéka, a Gears of War is megkapja az újgenerációs kiadását. A tavalyi évben hallani lehetett a Marcus Fenix Collectionről, de akkor még mindenki bőszen tagadta a létezését, most azonban egyre több jel utal arra, hogy valóban jön Xbox One-ra is a híres trilógia. Igaz pontos címet egyelőre még nem tudni.


Hamarosan Xbox One-on is harcolhatunk a Locust hordák ellen?

Ezúttal két helyről is utalást kaptunk a felújított kiadás érkezéséről. Egyik részről az X-Rays Twitter oldalán olvashatunk arról, hogy az idei E3-on bejelentik a kollekció érkezését, amely fullHD felbontással érkezik, és 60 FPS sebességgel fog majd futni. A másik részről egy rajongó konkrétan az Xbox nagyfőnök Phil Spencernek szegezte kérdését, miszerint valóban jön-e a kollekció, amire tulajdonképpen egy olyan választ kapott, amivel Spencer nem erősítette meg a dolgot, de nem is cáfolta.

Érdemes tehát fenntartani az érdeklődést, hiszen valószínűleg az idei E3-on biztosan hallunk a Gears of War felől, és talán a kollekció mellett kapunk néhány új információt a Black Tusk által fejlesztett folytatásról is.

Azóta történt

Előzmények