Assassin's Creed Rogue bejelentve

A mai napon, Londonban az Ubisoft büszkén jelentette be az Assassin's Creed Rogue-t, egy izgalmas új felvonást, amelyet Xbox 360-ra és PlayStation 3 gépekre fejlesztenek, és november 11-én jelenik meg.

A játékot az Ubisoft Sofia fejleszti, de besegít többek között a montreáli, a szingapúri és a bukaresti stúdió is. A történet a 18. század közepébe kalauzol majd el bennünket, a történelemkönyvekből ismerős hétéves háború idejére. Az Assassin's Creed Rogue új területeket ad a játékosoknak Amerikában a felfedezésre, többek között egy fagyott tengerre, az Appalache völgyébe, sőt, New Yorkba is eljuthatunk majd.

Assassin's Creed Rogue

A sztori hőse, név szerint Patrick Cormac, a széria történelmében először templomos. Ő maga is az Assassinok oldalán kezdte, de aztán elárulták a testvérei. Miután erre rádöbbent, egyike lett a legféltettebb Assassin vadászoknak. Visszatérnek az előző két részben imádott tengeri helyszínek és csaták is. Cormack és hajója, a Morrigan számtalan új fegyverrel és eszközzel rendelkezik majd az ellenfelek legyőzésére.

Az Ubisoft örül, hogy az Észak-Amerikai trilógiát (Assassin's Creed III, Assassin's Creed IV Black Flag) lezárhatják ezzel a résszel, amely egyfajta tisztelgés lesz azok felé a játékosok felé, akik végig kitartottak régi gépeik mellett a sorozat oldalán. A program megjelenése idén november 11-én lesz, Xbox 360 és PS3 platformokra.

Azóta történt

Előzmények