AMD: Nem fog februárra csúszni a Mantle Patch

Mostanában nagy csend honol az AMD körül, legalábbis ami a Battlefield 4-hez ígért Mantle patch megjelenését illeti. A korábban novemberre, majd decemberre, végül pedig januárra ígért javítást már tűkön ülve várják a játékosok, ám az eddig három halasztást megért tapasz időben érkezését egyre kevesebben valószínűsítik. Hamarosan vége a hónapnak, ráadásul egyes riportok arról számolnak be, miszerint továbbcsúszik februárra a várva-várt Battlefield 4 Mantle patch.

Az AMD Radeon & Gaming részlegének sajtófelelőse, Robert Hallock egy rajongó kérdésére, miszerint valóban igazak-e a Battlefield 4 Mantle patch februárra csúszásáról szóló hírek, kijelentette, hogy kategorikusan ez nem igaz. Vagyis meg van győződve róla, miszerint a patch nem fog elszenvedni még egy csúszást és még hó vége előtt megjelenik.

Mindent összevetve, Robert Hallock biztos benne, hogy az AMD még a héten kiadja az új meghajtóprogramot, valamint a DICE is közzéteszi azt a javítást, melynek segítségével kihasználhatóvá válik a Mantle API. Pár napon belül kiderül.

Azóta történt

Előzmények