Akciófigyelő: Steam Weeklong Deals 31. hét

A szokásokhoz hűen ezen a héten is egy nagyobb akciózással indít a legnépszerűbb digitális játékszoftveres áruház, ahol rengeteg játékhoz (ezen a héten 114 játékról van szó) lehet hozzájutni, akár már 1 euró alatt. A Steam Weeklong Deals keretében olyan játékok érhetők el akciósan, mint például a Next Car Game: Wreckfest, vagy a Freespace 2. Íme néhány cím ízelítőül a hét végéig tartó akcióból, érdemes lehet megnézni őket.

A heti kedvezmények mellett érdemes továbbra is böngészni a Steamet, ugyanis időszakos akciókat is ki lehet fogni. Az egyik legfrissebb akció szerint a néhány napja megjelent Victor Vran továbbra is 10% kedvezménnyel vásárolható meg.

Előzmények

  • Her Story teszt

    Egyéni játékmenetével és testreszabott narratívájával a Her Story a true crime műfajába tartozó nyomozós program, ami teljesen másmilyen, mint amivel a piacon mostanság találkozni lehet.

  • Battle Brothers teszt

    Egy körökre osztott stratégiai játék Early Access változatát próbáltuk ki, amely klasszikus játékmenetével és bőséges középkori/fantasy fegyverarzenáljával régi szép időket idéz fel.

  • Elite: Dangerous - Xbox One bétateszt

    A PC-hez hasonlóan immáron a konzolokat is elérte a korai hozzáférésű alkotások hulláma, aminek az egyik első tagja a PC-re már korábban megjelent űrszimulátor lett.

  • Fistful of Frags teszt

    A crossplatform játék a régi LAN-partik hangulatát hozza el, ingyenesen tölthető le, mégis korrekt grafika, jó játékmenet és izgalmas csaták jellemzik.