Akciófigyelő: Humble Indie Bundle 12

Az elkövetkező két hétben a Humble Bundle nyújt az érdeklődők számára egy elég komoly címekből álló csomagot, amelyben jelenleg 7 játék vásárolható meg 10 dollár befizetése után. Természetesen az 1 dolláros minimum limit továbbra is él.

A Humble Indie Bundle 12 csomagjában 1 dollár befizetése után a következő címek találhatók:

  • SteamWorld DIG: Egy kalandos bányász platformer, erős Metroidvania ihlettel. Rusty, egy magányos bányász gőzrobot cipőjébe léphetünk, miután megérkezik egy súlyos állapotban lévő bányásztelepülésre.
  • Hammerwatch: Felülnézetes, retro grafikás hack and slash fantasy akcióprogram, amelyet egyedül vagy barátokkal is játszhatunk.
  • Gunpoint: Kétdimenziós, lopakodós akciójáték, amelyben szabadúszó kémként törünk be különböző épületekbe.

Amennyiben felajánlásunk eléri a 7,91 dollárt, úgy a fenti címeken kívül a következőkkel bővül a csomagunk:

  • Papers, Please: Határőr-szimulátor, amelyben a bevándorlók ellenőrzése a legfőbb célunk.
  • LUFTRAUSERS: Felülnézetes árkád légiharc, villámgyors csatákkal.
  • Gone Home: Belső nézetes kalandjáték, amelyben legfőbb feladatunk az egy éves távollétünk alatt történt változások felderítése.

10 dollár befizetése után pedig az összes fenti cím mellett korai hozzáférést kapunk a Prison Architect című börtön szimulátorhoz. 65 dollár elköltése után pedig egy Humble Indie Bundle 12 Entertainment System névre keresztelt pakk lesz a jutalmunk, amely tartalmaz egy pólót, egy kitűzőt, egy titkokkal megpakolt floppy lemezt, egy felvarrót, valamint a Game Informer Humble Indie Bundle különkiadását. Az akció szeptember 22-ig tart, a befizetések arányait pedig mi dönthetjük el.

Az átlag feletti befizetőknek pedig érdemes a Humble Bundle oldalát nézniük (vagy az email fiókjukat), ugyanis a későbbiekben a fenti játékok mellett plusz címeket is megszerezhetnek.

Azóta történt

Előzmények