A héten befejeződik a Risen-sorozat

A Gothic-trilógia alkotóinak új játéksorozata, a Risen a héten révbe ér: a Titan Lords című harmadik epizód most péntektől elérhető Európában, ezzel pedig  véget ér egy sorozat, legalábbis a fejlesztő szemszögéből. A német Piranha Bytes ugyanis számtalanszor úgy nyilatkozott, hogy ők mostantól új kihívások után néznek, ha a kiadó esetleg folytatást szeretne, másik stúdiót kell kerítenie a munkára.

A héten jelenik meg a Risen 3: Titan Lords

A trilógia záró epizódjában láthatjuk, hová fajult az első két részben bontogatni kezdett konfliktus: az istenek elhagyták a vidéket, a Titánurak pedig lassan, de biztosan uralmuk alá hajtják a világot. Az előző rész főhőse helyett ráadásul új karakter kerül a középpontba, aki pedig nem csak a világ megmentésére hajt: a saját lelkét is vissza kell szereznie. A vadonatúj harcrendszerrel, átdolgozott karakter animációkkal, hatalmas bejárható területtel és három választható frakcióval rendelkező Risen 3: Titan Lords a nyár meglepetése lehet.

Azóta történt

  • Risen 3 premier videó

    A Piranha Bytes új játéka, a Risen harmadik része debütált Európában, a kiadó pedig ennek örömére egy trailerrel kedveskedett a potenciális vásárlóknak.

  • Risen 3: Titan Lords teszt

    Hiába az elavult grafikus motor és az előző évezredet megidéző megoldások, a Risen harmadik részének minden másodperce aranyat ér, valahogyan így kell egy sorozatot befejezni.

Előzmények