A Bungie egymillió tesztelőt akar a Destiny bétájára

Mostanában egyre több online játék indulásánál fordulnak elő kisebb-nagyobb fiaskók, melyeket főleg a szerverek terhelhetőségének korlátai okoznak. Amikor több millió játékos rohamozza meg egyszerre a programot, ott akadnak nehézségek - akárcsak nemrég a Grand Theft Auto Online esetén -, ezért a Bungie szeretne előre felkészülni, hogy a Destiny esetében ne történhessen hasonló baki.

- "Amennyiben a fejlesztők szempontjából nézzük a problémát, nehéz lenne hibáztatnunk amiatt a GTA Online-t, csak mert tízmillió játékos nem tudott egyszerre belépni a programba," - mondta Eric Osborne egy IGN oldalnak adott interjújában. "Szükségünk van emberekre, akik játszanak az egyjátékos történettel, multival és a kooperatív móddal. Kellenek az általuk megalkotott karakterek, ugyanis csak ezek alapján érthetjük meg a rendszerek működését."

- "Szükséges kipróbálnunk, hogy milyen az, amikor rengetegen ostromolják meg a szervereket, miképp használják a fegyvereiket, valamint hogyan játsszák végig a korai tartalmakat. Az, hogy mi minden nap dolgozunk a Destiny-n, nem hasonlítható össze azzal, amikor milliónyi ember egyszerre ostromolja a játék szervereit. Ezért mi tűzben fogjuk edzeni azokat, remélhetőleg így mindenki számára jobb első napi élményt fog nyújtani a játék."

Aki szeretne részt venni a Destiny béta tesztelésében, annak elő kell rendelnie a játékot, ugyanis jelenleg ez a lehetőség csak az ő számukra áll fenn. A játék megjelenése 2014. első negyedévében várható PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra.

Azóta történt

Előzmények