2. világháborús FPS érkezik a Battalion 1944 személyében

Az elmúlt években elleptek minket a modern, vagy futurisztikus FPS játékok, holott sokak szerint érdemes lenne minőségi játékot készíteni ismét a világháborús korszakból. Akadnak próbálkozások természetesen, de úgy tűnik, hogy a Bulkhead Interactive által fejlesztett Battalion 1944 egy minden ízében különleges alkotás lehet.

A 2. világháborús játékot az Unreal Engine 4 hajtja, célja pedig, hogy klasszikus shooterként mutatkozzon majd be az érdeklődőknek. Úgy tűnik, hogy igen nagy az érdeklődés a játék iránt, a Kickstarteres kampány indulása után alig egy nap kellett a kívánt 100 ezer font eléréséhez. Akik kíváncsiak a részletekre, azok látogassák meg a Battalion 1944 Kickstarteres oldalát, ahol egyéb információkat is megtudhatnak a programról, amely PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re fog majd megjelenni valamikor 2017. májusában.

Azóta történt

Előzmények

  • Fallout 4 előzetes

    A sorozat rajongóinak hét évet kellett várni a következő számozott folytatásra, de a kitartás meghozta gyümölcsét: hamarosan visszatér a legendás Fallout, ami márkanévvé fejlődött az elmúlt évek során.

  • Games With Gold játékok októberben

    Október a Halloweenről szól az Egyesült Államokban, így nem meglepő, ha a havi ingyenes Gold játékokat is a zombik uralják mindkét Xbox platformon.